top of page

CORPORATE HEALTH

The power of rest.

CH1.webp

The power of rest

Gezonde medewerkers zijn cruciaal voor een gezonde organisatie. Zijn jouw medewerkers vermoeid en gestresst? Hebben ze weinig focus of zijn ze minder productief? Is het moeilijk om de werk-privé balans in tact te houden tijdens het thuiswerken? Dan is het tijd om aan de gezondheid van je belangrijkste kapitaal te werken!

Uitgeruste medewerkers zitten beter in hun vel, hebben meer focus, zijn creatiever en kunnen beter samenwerken. Ook hebben uitgeruste medewerkers meer energie. Dit leidt tot meer productiviteit en minder ziekteverzuim in jouw organisatie. Bovendien creëert dit een betere werksfeer, meer betrokkenheid en meer tevredenheid.

 

Kan jouw organisatie wel een energieboost gebruiken? Ik help je graag!

CH1.webp
CH1.webp
CH2.webp

Unieke
ontspanningstechnieken

Met mijn unieke ontspanningstechnieken help ik medewerkers hun energie te herstellen en op peil te houden, zowel lichamelijk als mentaal. Ik maak gebruik van mijn active dreaming techniek, ademhalingsoefeningen en mindful bewegen. Een oplaadmoment tijdens de werkdag zorgt voor minder stress, meer focus en een betere nachtrust. Het resultaat? Uitgeruste medewerkers met een lager stress niveau. Meer energie, zowel op het werk als thuis en dus een betere werk-privé balans. Cruciaal voor de werknemers in deze tijden en passend bij goed werkgeverschap.

Gun jij je medewerkers ook meer rust en energie voor een betere balans? Neem dan contact met mij op.

CH1.webp

Maatwerk voor jouw
organisatie

Je kan mij inschakelen voor coaching, workshops of events. Op basis van jullie behoeften ontwikkel ik altijd een programma op maat. Ook bestaat de mogelijkheid mijn diensten te integreren in een bestaand vitaliteitsprogramma, of we kunnen samen een eigen programma ontwikkelen dat aansluit bij de doelen van de organisatie.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden, of wat ik voor jouw organisatie of medewerkers kan betekenen? Bel mij gerust om verder kennis te maken.  

CH3.webp

Testimonials

Judith

Niet meer piekeren, beter en langer slapen, en daardoor meer kalmte gedurende de dag zijn voor mij enorm waardevol. Ik ben beter in staat bewust te ontspannen en met stressvolle situaties om te gaan. Belangrijker nog: ik zit stukken lekkerder in mijn vel en voel me er goed bij.

De ‘Power of Rest’ workshop was een zeer aangenaam ontspannings- en reflectie moment tijdens een drukke dag. Joanne weet elke collega te raken door haar kennis en nuchtere, open en enthousiaste houding. Joanne kan een workshop die voor enkele collega’s als zweverig klonk, inclusief maken voor iedereen. Na de workshop werden de ervaringen open met elkaar gedeeld en stond de groep met elkaar in verbinding. Heel erg bedankt Joanne

Ik heb nog nooit eerder ervaren dat iemand coaching zo kan inzetten zoals Joanne. Ik heb haar leren kennen in een periode dat ik zelf heel erg vanuit mijn hoofd leefde in plaats van uit mijn hart. Door haar zakelijke achtergrond en Rotterdamse nuchterheid kan zij toch de verbinding maken met mij.

Candice

Saskia

bottom of page