top of page
Schermafbeelding 2022-10-24 om 17.22.39.png
Schermafbeelding 2022-10-24 om 17.22.39.png

Ik had een baan als fulltime manager, rende marathons en had een druk sociaal leven. Mijn leven was een race zonder einde welke volledig 'gerund' werd door mijn hoofd - volledig afgesloten van mijn lijf en mijn gevoel. Toen ik totaal onverwacht toch een finish bereikte realiseerde ik mij dat er nog maar een race te lopen was, die van mijn hoofd naar mijn hart.

Dat is het begin van Head to Hearts.

 

Met Head to Hearts help ik mensen en organisaties om beter in balans te zijn en meer geluk te vinden.

Over mij

Joanne de Fretes

Schermafbeelding 2022-10-24 om 17.22.39.png

Na mijn studie Psychologie ben ik meer dan tien jaar manager geweest in de corporate wereld. Na deze harde carrière ben ik in aanraking gekomen met de zachte kant van yoga, mindfulness en lucide dromen. Juist door beide te ervaren, heb ik ingezien dat deze twee werelden niet of nauwelijks met elkaar gecombineerd worden in het dagelijks leven.

 

Dit inspireerde mij om mijn unieke kennis en ervaring samen te voegen - welkom in de wondere wereld van active dreaming. Met mijn unieke active dreaming techniek combineer ik mijn psychologie achtergrond, corporate ervaring en intuïtief coachen met eeuwenoude technieken om mensen en organisaties de kracht van rust en ontspanning te laten ervaren - zowel fysiek, emotioneel en mentaal. En dat allemaal met een vleugje Rotterdamse nuchterheid.

Kan jij wel een wake up call gebruiken om meer in balans te leven? Of kan jouw organisatie wel een energieboost gebruiken? Neem dan contact met mij op. Ik schud jullie graag wakker!

Schermafbeelding 2022-10-24 om 19.58.37.png
bottom of page