top of page

COACHING

Are you ready to wake up to life?

Nidra coaching

Wil jij op een praktische en effectieve manier meer in balans zijn om dichter bij jezelf te leven? Of heb je behoefte aan betere slaap, rust en ontspanning? Ik help je graag met mijn unieke coaching techniek.

Ik combineer mijn psychologie en coaching ervaring met eeuwenoude meditatie- en ontspanningstechnieken. Door middel van een audiobestand kun je zelf deze techniek toepassen. Eerst hebben we een coach gesprek met elkaar. Naar aanleiding daarvan schrijf ik een persoonlijk script en neem ik audiobestand op dat volledig aansluit op jouw omstandigheden en uitdagingen. Het bestand is dus écht volledig toepasbaar op jouw persoonlijke situatie.

Schermafbeelding 2022-10-24 om 17.21.26.png
Schermafbeelding 2022-10-24 om 17.22.00.png

Zo werkt het

Je luistert het audiobestand liggend in het comfort van je eigen omgeving. Je hoeft verder niks te doen behalve naar mijn stem te luisteren. De specifieke technieken zorgen ervoor dat het gewenste gedrag in het onderbewuste geplant wordt waar meer dan 90% van al het automatisch gedrag ontstaat. Je werkt dus aan je doelen door simpelweg te luisteren. Er zijn scripts voor overdag en voor het slapen gaan. Het levert je meer rust gedurende de dag en een betere kwaliteit van slaap.

 

Schermafbeelding 2022-10-24 om 17.22.39.png

Specialisme

Met nidra coaching ben ik uniek in Nederland. Omdat ik zelf ervaren heb hoe effectief het is, ben ik er inmiddels in gespecialiseerd, na diverse opleidingen en tal van uren coaching. Mijn kracht zit in de combinatie van mijn psychologie achtergrond, corporate carrière, ervaring als coach en specifieke kennis. Hierdoor kan ik jou heel gericht helpen.

 

De resultaten spreken voor zich. Niet alleen bij mijzelf, ook bij anderen.

 

Wil jij dit ook ervaren? Hieronder kan je een van mijn recordings beluisteren. Wil je meer informatie over deze vorm van coaching? Neem vrijblijvend contact met mij op.

Schermafbeelding 2022-10-24 om 17.22.39.png

Testimonials

Eva

Bijzonder en fijn om naar een verhaallijn en bijbehorende visualisaties te luisteren die precies op mij zijn afgestemd, voor hier en nu

Omdat ik weinig tijd overdag maak om te ontspannen en ’s nacht mijn hoofd altijd maar ‘aan’ blijft maakte Joanne voor mij een script voor het slapen gaan. Voor mij als ondernemer een schot in de roos. Ik slaap beter en dieper en wordt wakker met een rustigere mindset

Als arts in opleiding tot specialist heb ik vaak onregelmatige, stressvolle en uitdagende diensten in het ziekenhuis. Joanne heeft met haar psychologie achtergrond, ervaring als manager en kennis van yoga mij geleerd meer in balans te zijn en meer rust te vinden. Haar authentieke en nuchtere aanpak maakt dat het voor iedereen toepasbaar kan zijn

Madelon

Yaar

bottom of page